Bug #424

Deleting or adding a channel, sets source channel to "None" for all the other derived channels for this model

Added by Espen Solbu over 5 years ago. Updated over 5 years ago.

Status:ClosedStart date:05/03/2012
Priority:NormalDue date:
Assignee:Hans Cappelle% Done:

100%

Category:-Spent time:-
Target version:2.0 Multiple models

Description

Scenario:
- Add channel
- Test channel with simulator
- Stop simulator, delete channel
- now all other channels (only for that model) has None as source channel

Does not seem to happen always


Related issues

Related to Bug #419: Deleting a channel from a model does not seem to delete t... Closed 04/30/2012

Associated revisions

Revision 397
Added by Espen Solbu over 5 years ago

refs #424 added some logging

Revision 399
Added by Espen Solbu over 5 years ago

refs #424 added more logging

Revision 401
Added by Hans Cappelle over 5 years ago

closes #424 no more sourceChannel set to -1 on channel reset

History

#1 Updated by Espen Solbu over 5 years ago

  • Subject changed from Deleting a channel, sets source channel to "None" for all the models derived channels to Deleting or adding a channel, sets source channel to "None" for all the other derived channels for this model
  • Description updated (diff)
  • Assignee changed from Espen Solbu to Android Dashboard Developers

#2 Updated by Hans Cappelle over 5 years ago

even starting sim and then stopping sim is enough to reproduce, no need to delete a channel in between.

#3 Updated by Espen Solbu over 5 years ago

Ah, Might be Reset is causing it then. Need to investigate more. No more time today:(

#4 Updated by Hans Cappelle over 5 years ago

  • Assignee changed from Android Dashboard Developers to Hans Cappelle

I'll fix it before I go to sleep, is a good way to analyze the reset :)

#5 Updated by Hans Cappelle over 5 years ago

  • Status changed from New to Closed
  • % Done changed from 0 to 100

Applied in changeset r401.

Also available in: Atom PDF